Belföld

Fidesz: Gyurcsány Karácsonyt maga előtt tolva akar visszakerülni a hatalomba

Feleségét és Karácsony Gergelyt a színpadra állítva ugyanaz a Gyurcsány akarja visszaszerezni a hatalmat, aki egyszer már becsapta és tönkretette az országot - mutatott rá pénteki közleményében a Fidesz.

Fidesz:  Gyurcsány Karácsonyt maga előtt tolva akar visszakerülni a hatalomba
Az öszödi beszédbe belebukott Gyurcsány Karácsonyt maga előtt tolva akar vissza kerülni a hatalomba
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A nagyobbik kormánypárt emlékeztetett: 15 éve, az öszödi beszéd kiszivárgásakor kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc a hatalomért mindenre képes, nemcsak beteges hazudozásra, hanem erőszakra is.

"Az őszödi lebuktatta a baloldalt: kiderült, hogy kormányzásuk és választási kampányuk hazugságokra épült" - mutat rá a Fidesz, emlékeztetve: a 2006-os választási győzelmük után egy hónappal az őszödi beszédben Gyurcsány Ferenc beismerte, hogy Magyarországot valójában a pénzügyi összeomlás, az államcsőd szélére kormányozták és a kampányban átvágták az országot, a magyar embereket, a saját politikai szövetségeseiket, és az uniós pénzügyi intézményeket.

"Kiderült, hogy a baloldal választási ígéretei helyett IMF-hitel, adóemelések és megszorítások vártak a magyar emberekre. 2006-ban világossá vált, hogy Gyurcsány Ferenc mindenre képes a hatalomért, nemcsak beteges hazudozásra, hanem erőszakra is. Az őszödi beszéd kiszivárgása után kitört tüntetéseknek erőszakkal próbált véget vetni, a békés tüntetőket véresre verették, vízágyúkkal, gumibotokkal támadták meg és kilövették a szemüket" - mutatott rá a nagyobbik kormánypárt, hozzátéve: Gyurcsány Ferenc belebukott az őszödi beszédbe, és most Karácsony Gergelyt és a feleségét maga előtt tolva akarja visszaszerezni a hatalmat.

"Gyurcsányék egyszer már tönkretették pénzügyileg és gazdaságilag Magyarországot, és újra megtennék, ráadásul most már a migránsokat is betelepítenék. Állítsuk meg őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" - zárul a kommüniké.

Kapcsolódó írásaink