Belföld

„A magyar nemzetet lábbal tipró baloldali politika napjai leáldoztak”

Magyarország 2010-ben pontot tett a megszorításokkal terhes Gyurcsány-korszak végére. Hazánk életében ez egy olyan sötét időszak volt, ahol a baloldal folyamatosan hazudott „reggel, éjjel meg este” - emelte ki a Fidelitas a szeptember 2-án, Parádfürdőn tartott ülésén elfogadott Politikai Nyilatkozatban. 

„A magyar nemzetet lábbal tipró baloldali politika napjai leáldoztak”
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Katona László

A bukott baloldal politikai vezetői egyszer már teljesen tönkretették és eladósították hazánkat. A gyermekektől elvették a tanulás lehetőségét, a tandíj bevezetésével hadjáratot indítottak a fiatalok ellen. Családok millióit tették tönkre, az otthonteremtési támogatások és a családi adókedvezmények megszüntetésével büntették a gyermekeket vállalókat. Ártatlan tüntetőket gumibotoztak és a ünneplő tömegbe lövettek. Többszörösére emelték a gáz és az áram árát. Nem volt ingyenes tankönyv és közétkeztetés a diákoknak - emelte ki a Fidelitas. 

Ezt a sötét korszakot Magyarország már lezárta, azonban 12 évvel a csúfos bukás után Gyurcsány Ferenc és emberei, azok, akik egyszer már teljesen tönkretették az országot, most ismét arra készülnek, hogy megszerezzék a hatalmat. Demokráciából és toleranciából akarnak bennünket folyamatosan kioktatni úgy, hogy közben megpróbálják letagadni és elfeledtetni múltjukat - hívta fel a figyelmet a szervezet a lapunkhoz eljuttatott közleményben, hozzátették: ezt pedig mi nem hagyhatjuk! Az embereket kisemmiző, a magyar nemzetet lábbal tipró baloldali politika napjai leáldoztak és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek!

Éppen ezért a Fidesz által kezdeményezett szeptember 1-én indított petícióhoz a Közép-Európa legnagyobb ifjúsági szervezeteként a Fidelitas is csatlakozik, tagjaink a közterületi standoknál tájékoztatják azokat a magyar embereket, akik nem akarják, hogy a Gyurcsány-korszak emberei és rémtettei ismét visszatérjenek.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom