Belföld

Fidesz: Ki foglalkozik a fővárossal, amíg Karácsony kampányol?

Nem érzi a főpolgármester, hogy mennyire visszás, amikor azzal dicsekszik, hogy egész nap járja az előválasztási kampányhelyszíneket, emberekkel szelfizget és baloldali szövetségeseivel jópofizik egész nap - mutat rá a budapesti Fidesz, azt firtatva: vajon ki foglalkozik Budapest ügyeivel, vajon ki foglalkozik, amíg Karácsony Gergely és csapata egész nap kampányol?

Fidesz: Ki foglalkozik a fővárossal, amíg Karácsony kampányol?
Karácsony támogatottsága gyengül a főpolgármesteri „teljesítménye” miatt
Fotó: MH/Purger Tamás

A Fidesz emlékeztet: Karácsony Budapest irányítására kapott felhatalmazást a választópolgároktól 2019. őszén, neki főpolgármesterként éjt nappallá téve a budapestiekért kellene dolgoznia.

„Munka lenne bőven! Erre élő adásban büszkén elmondja, hogy nem azt a munkát végzi amivel megbízták, amiért a fizetését kapja az adófizetőktől. Ennyire veszi komolyan a demokráciát és a szolgálatot, amire felesküdött?” - kérdezi a Fidesz.

Objektum doboz

Karácsony Gergely sajátos munkarendjéről Deák Dániel politikai elemző is megemlékezik a közösségi médiában közzétett videójában. A főpolgármester napirendjéről, munkaidejéről szólva Deák Dániel rámutatott: egy város- vagy országvezetői feladat az egész napos, 0-24 órás feladat. „Amikor egy ember vezetőnek jelentkezik és az emberek terhét viseli a hátán, akkor a munka nem ér véget 8 óra után. Nem mindenkinek való hivatás ez, sokat követel az embertől. Úgy látszik, ez csak Karácsony számára újdonság” - mondta Deák Dániel.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink