Belföld

Dőzsölnek a baloldal nagyasszonyai

Városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettesként a főváros vagyonának kezelését bízták arra a Tüttő Katára, aki luxusnyaralásáról tett közzé egy hivalkodó videót (majd persze törölte).

Dőzsölnek a baloldal nagyasszonyai
Tüttő Kata tengeri lovaglásán
Fotó: videa.hu

Még a baloldal kedvenc tévécsatornája, a CNN is a világ leggazdagabb embereinek luxushobbijaként emlegeti a tengeri lovastúrákat. Azt írják, hogy egy-egy ilyen méregdrága lovaglás alkalmából úgy kényeztetik a milliomosokat, „treated like royalty”, mintha „királyi fenségek” lennének. Nem véletlenül utazott Tüttő Kata, Karácsony Gergely üzleti ügyekért felelős „jobbkeze” a világ leggazdagabb embereinek egyik üdülőparadicsomába Zakynthos szigetére.

Azért nagyon drága egy-egy tengeri lovastúra, mert speciálisan kiképzett lovak, vízálló felszerelés, különleges helyszín kell hozzá. És persze a világ milliárdosai adnak arra is, hogy csak telivér lovakra üljenek, ezek értéke is minimum 50-100 millió forint között van.

A Ripost felhívta az egyik ilyen vízi-lovastúrákat szervező görög irodát, kiderült, hogy egy többórás luxuslovaglás a tengerben minimum 216 000 forintba, sok magyar egyhavi bérébe is belekerül.

A videót Tüttő hamar eltávolította, de a Videán megtekinthető!

Azonban nem ő az egyetlen vagyonos nagyasszony a baloldalon. Közzétette vagyonnyilatkozatát Gyurcsányné, aki a férje által megrendezett választási show keretében vallott a vagyonáról. A bukott kormányfő felesége elképesztően gazdag, luxusháza, luxusnyaralója és kimagasló fizetése mellett 200 millió forintot spórolt össze.

Kapcsolódó írásaink