Belföld

Összefogásra buzdít a Fidesz szóvivője az erős Magyarország létrehozásáért

Nemzeti konzultáció

A hét eleje óta már nemcsak papíralapon, hanem online is elérhető a járvány utáni életről szóló nemzeti konzultációs ív, amelyre a kormány a Facebook-oldalán is felhívta a figyelmet.

Összefogásra buzdít a Fidesz szóvivője az erős Magyarország létrehozásáért
Horváth László
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Azt kérik az emberektől, mondják el a véleményüket a koronavírus-járvány utáni életről, amelyet tizennégy kérdés megválaszolásával tehetnek meg. „Egy erős Magyarország csak egy erős összefogással hozható létre, és ezt segíti elő a nemzeti konzultáció” – mondta lapunknak Horváth László országgyűlési képviselő, aki hangsúlyozta, hogy a megszokottnál több kérdés éppen azt a célt szolgálja, hogy ezen keresztül közösen döntsünk arról, hogy milyen Magyarországot szeretnénk a koronavírus-járvány után.

„Még teljesen a járványt sem győztük le, hiszen a szakemberek a negyedik hullám veszélyeire is figyelmeztetnek, és ezen kívül is számos kihívásra kell felkészülnünk. Ezért sem mindegy, hogy milyen jövőt képzelünk el. Én az egyik nagyon fontos kérdésnek a hitelmoratórium meghosszabbításáról szólót tartom, mert ez kifejezetten arról szól, hogy a járvány idején bajba jutottaknak milyen eszközökkel nyújtsunk segítséget” – jelentette ki a Fidesz szóvivője.

Kapcsolódó írásaink