Belföld

Megszólalt a melós, akit leüvöltött Jakab

Elvárható lenne egy országgyűlési képviselőtől, hogy intelligensebb módon viselkedjen és beszéljen - minderről Kovács Gyula beszélt a Vasárnap.hu-nak. Kovács volt az a melós, akit Jakab Péter, a Gyurcsány-show bohóca azzal vádolt, hogy el akarja ütni. 

Megszólalt a melós, akit leüvöltött Jakab
Jakab Péter (j) vállalhatatlan stílusban beszélt a munkáját végző munkással
Fotó: YouTube

Eszem ágában sem volt elütni Jakab Pétert – mondta Kovács Gyula, akit azzal vádolt a Jobbik elnöke, hogy el akarja ütni. Én nem vagyok egy országgyűlési képviselő, én egy melós vagyok, és aki miniszterelnök akar lenni, az nem szájkaratézhat így. Elvárható lett volna, hogy intelligensebb módon reagál - tette hozzá. A gyerekeknek épül ez a tábor, ez nem kis dolog - mondta Kovács. 

Objektum doboz

Mint korábban megírtuk, Jakab Péter nemrég feltöltött egy videót a Facebookra, amit úgy interpretált, hogy a Fidesz egyre keményebb eszközökkel próbálja elhallgattatni, és ezúttal egy munkagéppel akartak rájuk tolatni egy fonyódligeti építkezésen.

Jakab stábja azonban hiába próbálta eltitkolni a vágatlan videót, amin az elviekben a „melósok” érdekeit képviselő politikus mennyire nem tudja türtőztetni magát, amikor azok egyik képviselőjével magából kivetkőzve ordibál. 

Kapcsolódó írásaink