Belföld

Gulyás Gergely: Karácsony álhíreket terjeszt, de lebukott

"A SOTE kutatása egyértelműen igazolja, hogy valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen. A főpolgármester hazugságai lelepleződtek" - mutatott rá legfrissebb Facebook-bejegyzésében Gulyás Gergely.

Gulyás Gergely: Karácsony  álhíreket terjeszt, de lebukott
A főpolgármester bocsánatkéréssel tartozik a miniszter szerint
Fotó: minap.hu

A Miniszterelnökséget vezető miniszter annak kapcsán tette közzé bejegyzését, hogy a Semmelweis Egyetem tudatta: a megismételt antitesttesztek 88 százaléka lett határérték feletti a laboratóriumi vizsgálat eredményei alapján.

Objektum doboz

"Karácsony Gergelynek a Gyurcsány Ferenc kegyeiért folyó harcban semmi nem drága. Politikai célból hetek óta kelt minden alap nélkül félelmet azokban a magyar emberekben, akiket kínai vakcinával oltottak be" - mutatott rá Gulyás, aki szerint mostanra egyértelműen kiderült: a főváros által alkalmazott “vizsgálat” csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem.

'A SOTE kutatása igazolja, hogy a Karácsony Gergely által a védettség hiányával megtévesztett emberek 88 százaléka is védett. Összességében valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina, így Sinopharm vakcinája is 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen" - emelte ki Gulyás, hozzátéve: a főpolgármester kevesebb mint két év alatt a fővárosban Európa legnagyobb közlekedési dugóit állította elő, aggasztó a köztisztasági helyzet, Budapestet újra elárasztották a hajléktalanok.

"Karácsony Gergely ahelyett, hogy a saját maga által okozott problémákra keresne megoldást, a beoltott és védett emberekben igyekszik félelmet kelteni, hogy ezzel is a kormányt rágalmazhassa. A főpolgármester bocsánatkéréssel tartozik" - emelte ki a miniszter.

Kapcsolódó írásaink