Belföld

Karácsony súgógépet használ

Megdöbbentő felvételeket hozott nyilvánosságra a helyi önkormányzati harsona, a minap.hu oldal Budapest főpolgármesterének pénteki miskolci látogatásáról - írja a Pesti Srácok. 

Karácsony súgógépet használ
Karácsony plagizált, Orbán Viktor által hangoztatott gondolatokat adott elő Miskolcon
Fotó: minap.hu

A miniszterelnöki ábrándokat kergető Karácsony Gergelyről az már kiderült, hogy a speciális nyelvtudása nem elegendő ahhoz, hogy angolul tartson sajtótájékoztatókat vagy bonyolítson le politikai tárgyalásokat, de akik emiatt kritizálják Szabó Tímea harcostársát, azok túl magasra teszik a lécet - emelte ki a portál. 

Karácsony miskolci látogatása során ugyanis kiderült, hogy a miniszterelnök-jelölt jelölt még magyarul sem képes koherens, egymásra épülő gondolatokat megfogalmazó beszédet tartani. Az ellenzék által vezetett miskolci önkormányzat lapjában megjelenő képgaléria tanúsága szerint egy méretes képernyővel felszerelt súgógép segítette Karácsonyt abban, hogy előadja a többek között Orbán Viktortól plagizált programmondatokat.

A Fidesz észak-magyarországi szóvivője felháborítónak tartja, hogy forrásmegjelölés nélkül építette be vidéki haknijába Budapest főpolgármestere a magyar kormányfő gondolatait.

Senkit sem hagyunk az út szélén – idézte Miskolcon forrásmegjelölés nélkül a miniszterelnök szavait a súgógép képernyőjét pásztázó Karácsony.

Hollósy András kifejtette a portál érdeklődésére, hogy a baloldali előválasztást csúcsra járató parádé során ízléstelen kampányelemekkel verik szét a miskolciak nyugalmát. Felidézte, hogy nemrég hajnalok hajnalán arra riadt fel több miskolci család, hogy csörög a telefon és a vonal másik végén egy automata játszotta le számukra Karácsony üzeneteit.

A jól neveltség legalapvetőbb jeleit sem mutatja a Karácsony kampányát segítő stáb, hiszen számos panasz érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy emberhez méltatlan időpontokban ugrasztották ki az ágyból telefonhívásaikkal a helyieket – magyarázta Hollósy András, aki szerint a főváros romokban heverő közlekedése hűen tükrözi, hogy túl nagy falat a főpolgármesteri pozíció is Karácsony számára, akiről miskolci szereplése során lehullt a lepel, kiderült, hogy csak súgógép segítségével képes előadni a számára megírt beszédet, mely nyomokban sem tartalmazott önálló gondolatot.

Kapcsolódó írásaink