Belföld

„Jakab bohócműsora már roppant unalmas és szánalmas”

Nem fogta vissza magát a Facebookon a Fidesz frakcióvezetője, keményen beleállt a Jobbik elnökébe: „Jakab Péter »aszongya«, hogy megint úgynevezett keményeket szeretne mondani a mai napirend előtti felszólalásában. Anyám, borogass!”

„Jakab bohócműsora már roppant unalmas és szánalmas”
A kormánypárti frakciók tagjai távolmaradásukkal mondtak el Jakab Péternek mindent, amit róla gondolnak
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kocsis Mátét nagyon felbosszantotta Jakab, véleményét pedig nem rejtette véka alá: Gyurcsány jobbikos betanított munkása keveri a keményet a primitívvel, a politikai vádakat a személyes sértegetéssel, az előadni kívánt bohócműsora pedig már roppant unalmas és szánalmas.

Mindenki tudja, hogy a produkciója még csak nem is a kormányoldal gyalázásáról szól, hanem kizárólag a saját szereplési vágyáról. Éppen ezért a kormánypárti frakciók tagjai távolmaradásukkal szeretnének elmondani Jakab Péternek mindent, amit róla gondolnak. Sajnos, bizony, nem leszünk közönsége a “művész úrnak”, de még az is komoly vita tárgya nálunk, hogy az alpári vagdalkozása egyáltalán megvetésre érdemes-e. Szóval ne bántódjon meg a kezdő ávós tempó bohócsipkával koronázott királya, de ma a falnak kell elmondania, amit szeretne, meg néhány kötelezően jelen lévő államtitkárnak, akiknek sok erőt kívánunk! - írta közösségi oldalán arról, hogy nem voltak jelen a Fidesz-KDNP-frakció tagjai Jakab őrjöngésénél.

Amint végzett, visszamegyünk a terembe. Szép napot! - írta Kocsis Máté.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink