Belföld

Folytatódik az előválasztási cirkusz: egymást üti a Momentum és az MSZP

Zuglói adok-kapok

„Ha valaki hallgat, amikor tudomása van a saját pártján belüli súlyos korrupcióról, és ezt bizonyítani is tudja, akkor az nem lojalitás a politikai közösség iránt, hanem cinkosság és bolsevik tempó. Nincs kétféle korrupció, a »mieink« bűne nem bocsánatos” – kommentált a Partizán közösségi oldalán Hadházy Ákos Momentum-közeli országgyűlési képviselő, miután Gulyás Márton anarchista aktivista online beszélgetős műsorának legutóbbi vendége zuglói baloldali előválasztási ellenfele, Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő volt.

Folytatódik az előválasztási cirkusz: egymást üti a Momentum és az MSZP
Fotó: MH/Katona László

A honatyák a gyurcsányista színjátékon való indulásuk bejelentése óta egymást citálják a közösségi térben. Ennek újabb fejezeteként Tóth a műsorban elmondta, hogy Hadházy és Fekete-Győr András korrupciós vádaskodása alaptalan, és a munkája visszaigazolásaként értékeli, hogy újraválasztották Zuglóban.

Érdekesség, Karácsony Gergely még zuglói polgármesterként egy kiszivárgott felvételen azt mondta: a szocialista képviselő több alkalommal is megfenyegette a családját. Megjegyzendő továbbá, hogy Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője várhatóan ma jelenti be, hogy ugyancsak elindul az előválasztáson.

Kapcsolódó írásaink

Zugló botrányos büdzséje

ĀAz elfogadott költségvetésbe betervezték azt a csaknem hétmilliárd forintot is, amiről a kormánnyal nem állapodtak meg