Belföld

Vörös Tamás: Az oltási program révén lehetőségünk van arra, hogy életünk visszakerüljön a normális kerékvágásba

Vakcinainfó

„Mindenki, akinek lehetősége van rá, oltassa be magát! Az élet védelme a legfontosabb” – jelentette ki lapunknak Vörös Tamás, a józsefvárosi Fidesz–KDNP képviselőcsoportjának frakcióvezetője.

Elmondta, a védelmi intézkedéseket a koronavírus-járvány kezdete óta következetesen betartotta, „és eddig, Istennek hála”, elkerülte a betegség. A képviselő szomorúan konstatálta, hogy azon ismerősei, akiknek bár sikerült legyőzniük a kórt, még a fiatalabbak is sokan maradványtünetekkel és szövődményekkel küzdenek.

„Bevallom, sokkal nyugodtabb vagyok azóta, amióta szeretteim és én is megkaptuk a védőoltás mindkét adagját. Így lehetővé vált, hogy családi körben ünnepelhessük meg édesapám hatvanadik születésnapját – fogalmazott a frakcióvezető. – Ez más országban még csak távoli álom lehetne, de a magyar oltási program révén most mindannyiunknak lehetősége van rá, hogy életünk visszakerüljön a normális kerékvágásba.”

A keleti oltóanyagok kapcsán kifejtette, értelmetlen a vakcinák között származási országuk alapján különbséget tenni, az európai és észak-amerikai emberek háztartásai is tele vannak Keleten gyártott, csúcsminőségű berendezésekkel. „Azok, akik az oltás ellen beszélnek vagy politikai, gazdasági haszonszerzésből elbizonytalanítják az embereket, az élet ellen beszélnek – állapította meg Vörös Tamás azt kérdezvén: – Őszintén, ki az, akinek a saját és szerettei egészsége ne érne meg két injekciót?”

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom