Belföld

„A pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség”

A pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség. Ezeket a legszigorúbb büntetésekkel szükséges megtorolni, és mindegy, hogy miként követik el. A pedofíliának már a gondolata is undorító, szülőként pedig a legdurvább vélemények és reakciók is érthetőek. Egy gyermeket egész életére tönkre tesz, ha pedofil áldozatává válik. Az internet mocska és korlátozhatatlansága pedig csak növeli a veszélyt, ami jelenleg sem kicsi - írja a Facebookon Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„A pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség”
A Terrorelhárítási Központ akciócsoportjának tagja vezeti az egyik, május 5-én elfogott, pedofíliával gyanúsított férfit
Fotó: YouTube/PoliceHungary

A politikus bejegyzésében azt írja: mi szülők - és minden jóérzésű ember -, csak egyet tudunk biztosan: bármi áron meg fogjuk védeni a gyermekeinket! Azonnal szigorítani kell a szabályokat, és a lehető legszélesebb körben fel kell lépni a pedofília ellen!

Jövő héten nyilvánosságra hozom azokat a javaslatokat, melyeket majd a parlament elé terjesztek. A rendőrség munkatársainak gratulálok a mostani elfogásokhoz, várjuk a többit is! - reagált a hírekre.

Objektum doboz

Mint korábban lapunk is megírta, május 5-én nyolc helyszínen csaptak le a rendőrök, kézre került a bűnszervezet vezetője is. Az ő lakásán volt az a szerver amely a darkneten pedofil fórumot tartott fenn, - a rendőrség tájékoztatása szerint a fórumot több ezer magyar és külföldi használta.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink