Belföld

„Komoly kockázatokkal jár a felelőtlenség a nyitásnál”

Vakcinainfó

„A saját egészségem és a családom, a barátaim, a kollégáim iránt érzett felelőség miatt egy pillanatig sem volt kétséges számomra, hogy beoltatom magam, ezért amikor lehetővé vált a regisztráció, akkor nem hezitáltam sokat” – mondta lapunknak Hermann Róbert történész, a Magyar Történelmi Társulat elnöke.

„Jelenleg az oltás tűnik a leghatékonyabb módszernek a járvány leküzdésére. Mivel bízom a hazai egészségügyi szakemberekben, fel sem merült bennem, hogy válogatnom kellene a vakcinák között, ennek köszönhetően már a második oltáson is túl vagyok, bizakodva várom a nyarat, ha elég sokan leszünk beoltva, akkor lényegesen szabadabban élhetünk majd, mint az elmúlt időszakban - fogalmazott Hermann Róbert.

- A tömeges oltás egy negyedik hullám kialakulását is megakadályozhatja. Remélem, a nyitás közben az emberek önmérsékletet is tudnak tartani, mert a felelőtlenség komoly kockázatokkal járhat” – jegyezte meg.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom