Belföld

A ferencvárosi parkolási káoszból luxusutazásra menekült Baranyi Krisztina

Miközben a világjárvány miatt a magyarok többsége itthon nyaral, a szociális érzékenységét gyakran hirdető ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina férjével, Baranyi Norberttel, a Diákhitel Központ Zrt. állami vállalat felügyelőbizottságának elnökével ciprusi luxusnyaraláson vesz részt a PestiSracok.hu-hoz eljuttatott fényképfelvételek szerint.

A ferencvárosi parkolási káoszból luxusutazásra menekült Baranyi Krisztina
A polgármester luxusutazáson piheni ki a fáradalmakat
Fotó: Pesti Srácok

A IX. kerületben jelentős közlekedési és parkolási káoszt okozó ellenzéki polgármester még a múlt heti képviselő-testületi ülésen sem tudott részt venni, helyette a korábbi SZDSZ-es polgármester, Gegesy Ferenc igazgatja a kerületet.

Baranyiékat a kelet-ciprusi Ayia Napa és Famaguszta között közlekedő hajón fotózták le. A kirándulóhajó négyórás, kényeztető fogyasztást tartalmazó programja során két különleges öblöt is meglátogatnak, ahol csodaszép helyszíneken fürödhetnek a turisták.

A hajókirándulás végeztével egy luxushotel transzferbusza várta Baranyiékat a kikötőben. A lap számításai szerint a luxusnyaralás legalább egymillió forintba kerül.

A Diákhitel Központtól kapott tájékoztatás szerint Baranyi Norbert két hete lemondott a felügyelőbizottság elnöki tisztjéről.