Belföld

Angyal ügyvédje blog: az egyik új ellenzéki polgármester szex és drog botrányban érintett

A Kiss Krisztina néven blogoló Angyal ügyvédje a „Még az idén kiderülhet, ki az ellenzék Borkai Zsoltja” című posztja konkrét bizonyítékok bemutatása nélkül arra utal, hogy egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester valamint pártjának egyik első számú vezetője érintett lehet egy prostituáltakkal és kábítószerekkel összefüggő botrányban.

Angyal ügyvédje blog: az egyik új ellenzéki polgármester szex és drog botrányban érintett
Képünk illusztráció
Fotó: mh

Az oldal azt közli, hogy nem kívánja szétzúzni az érintett politikusok magánéletét, így amennyiben a magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én a blog nem nevezi meg őket. Az Angyal ügyvédje szerint az általa ismertetett drogos bulikon résztvevő három örömlány a hatóságoknak bizonyítékokat is hajlandó bemutatni.

A fiatal lányok az Angyal ügyvédje szerint azt állítják, egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték őket a házhoz, ahol kiszolgálták a politikusok igényeit, a lányok többször két órát töltött el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak.

A blog informáicói szerint a drogot az  egyik októberben megválasztott ellenzéki polgármester és az ő egyik barátja szerezte be egy budai dílertől, ráadásul a két politikus "beszerzője" október 13-a után még állást is kapott a polgármester által vezetett önkormányzatban, ahol állítólag a mai napig is dolgozik, és a két ellenzéki politikus pártját erősíti.

A bulik női résztvevői, a blognak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok - állításuk szerint - az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom