Belföld

Lattmann Tamásnak szexista megjegyzése miatt távoznia kellett az NKE-től

Kirúgta Lattmann Tamás docenst a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, miután ocsmány stílusban szexista megjegyzést tett egy politikai elemzőre. Mivel Lattmann balliberális, rendszeresen az ellenzéki pártok és jelöltek mellett agitál, a balliberális propagandamédia már elkezdte mentegetni.

Lattmann Tamásnak szexista megjegyzése miatt távoznia kellett az NKE-től
Kirúgta Lattmann Tamás docenst a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, miután ocsmány stílusban szexista megjegyzést tett egy politikai elemzőre
Fotó: YouTube

Az önkormányzati választás után az egykori Klubrádió-alkalmazott Pikó András, Józsefváros polgármestere, és Lattmann Tamás önjelölt MSZP-s miniszterelnök-jelölt primitív módon megpróbálta megalázni Párkányi Esztert, az Alapjogokért Központ elemzőjét. 

Lattmann azt írta: „Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett ”elemzők„ osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?”

Most a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen lezárult a vizsgálat, amely megállapította, hogy ezek a bejegyzések és az általuk közvetített nézetek nem egyeztethetők össze a Nemzeti Közszolgálati Egyetem által képviselt, az emberi méltósághoz való jogot és a nemek közötti egyenjogúságot tiszteletben tartó értékrenddel. Dr. Lattmann Tamás megnyilvánulása egyetemi polgárhoz méltatlan és elfogadhatatlan, ezért az intézmény vezetése az egyetemi docens közalkalmazotti jogviszonyát a mai napon megszüntette – írta az NKE közleményében.

Lattmann Tamás jogász, részt vett annak a 19 kérdéses sikertelen népszavazásnak a szervezésében, amely a szervezők definíciója szerint az Orbán-rendszer lebontását célozta. Lattmann saját bevallása szerint felmerült, mint lehetséges miniszterelnök-jelölt 2016 végén az MSZP, DK, Együtt és PM színeiben, azonban az érintett pártok később cáfolták, hogy szóba került volna Lattmann jelölése.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom