Máté T. Gyula

Vélemény és vita

Arcátlan felháborodás

A píszí értékek védelmébe beleőrült nyugati értelmiség minden feltétel nélkül fogadja el magyarországi „barátai, ismerősei és üzlettársai” véleményét

Fideszes díjat nyert a menekült gyerekeket felrugdosó László Petra egy mig­ráns­gyűlölő filmért! A hírt nem akárhol hallottam, egy brüsszeli újságíró ismerősöm küldött tegnap rémült üzenetet az ügyben. Nem elég a Népszabadság „bezáratása”, tessék, most már az „antiszemita” Bayer után rasszista migránsverő újságírókat is kitüntetnek Magyarországon?! Hát mi van nálatok, Gyula? Hát semmi sincs, kedves kolléga! Illetve van egy jó nagy adag politikai idiotizmus és demokratának nevezett önigazoló fekáliakeverés. A demokrata szó csak azért jutott eszembe, mert mint mindenhol, ahol valami szaglik, rögtön ott termett a Gyurcsány-párt is – tiltakozni a kitüntetés ellen. Csak az a baj, hogy László Petrát nem tüntették ki. A férje, László Gábor munkáját ismerték el, ő csak a nevében vette át a díjat – persze minősíthetetlen, hogy László Petrának miképp lehet férje, családja és miért nem koncolták fel már nyilvánosan a Kossuth téren az általa elkövetett semmiért, azért mert tavaly odakapott a felé dühödten rohanó migránsok irányába. A díjat nem a Fidesz adta, hanem a XVI. Lakiteleki Filmszemlén ítélték oda. A Nemzetidegenek című film pedig ’56-ról és nem a migránsokról szól. Folytassam? A píszí értékek védelmébe beleőrült nyugati értelmiség minden feltétel nélkül fogadja el magyarországi „barátai, ismerősei és üzlettársai” véleményét, egy perc energiát sem fordítva a hírek ellenőrzésére. Az itthoni úrelvtársak pedig lehazudják a csillagokat is az égről, hogy bizonyíthassák, ők a Nyugat-barát jófiúk az orbáni diktatúrában. Tessék őket dédelgetni, támogatni és megfizetni. Tessék nekik sajtószabadságért és demokráciáért, vagy legalább a hülyeségért egy szép uniós brüsszeli díjat adni.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom