Sport

Shane Tusup: Katinka megcsalt az edzőtársával

Kiderült, miből fakadtak a személyes problémák, amik miatt külön folytatják - Törölték az úszónő Facebook-oldalát

Shane Tusup, Hosszú Katinka személyi edzője és férje csütörtök este a Facebookon és a Twitteren reagált felesége azon nyilatkozatára, hogy személyes problémák miatt vége a házasságuknak. Azt is leírta, miért történt.

"Igen, a hír igaz. Katinkával már nem vagyunk sem magánéleti, sem szakmai kapcsolatban, személyes okok állnak a háttérben. De önök megérdemlik, hogy tudják az igazságot. Azok a személyes okok azért voltak, mert elárult engem. Bevallotta, hogy házasságunk szentségét porba taposta és félrelépett az edzőpartnerével, Dudás Dániellel" - kezdte Tusup.

Törölték Hosszú Facebook-oldalát
Hosszú Katinka pénteken délelőtt az Instagramon közölte, törölték a Facebook-oldalát, melyet ketten kezeltek Tusuppal: „Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten, Shane-nel voltunk a kezelői, és nem én töröltem le... Dolgozom a megoldáson, remélhetőleg minél hamarabb újra ott is kommunikálhatok veletek” – írta az úszónő.

Nem csak egyszer tette: "Katinka húsvétkor vallotta be. A meggyőződésemhez, az elkötelezettségemhez és a házasság intézményébe vetett bizalmamhoz hűen megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani neki. Bármennyire próbáltam, és bármennyire hittem benne, hogy ő is dolgozni fog rajta és a kapcsolatunk olyan lesz, mint régen, tőle nem láttam valódi erőfeszítést. Másodszor is elárult, ismét félrelépett Dudással. Innen már nem volt visszaút."

"Ahogy visszanézek az eltelt évekre, megkérdőjelezem, hogy valódi volt-e az elkötelezettsége. Most már látom, hogy az a sok vér, veríték és könny után, amit érte hullattam, annak szentelve az életemet, hogy megvalósíthassa a gyerekkori álmait, mind csak manipuláció volt, és az egész kapcsolatunk egy hazugságra épült. Úgy gondolom, hogy soha nem szeretett engem, legfeljebb csak azt, hogy ennyire lojális voltam hozzá" - zárta a megrendítő sorokat Shane Tusup.

A sportolónő december 29-én jelentette be, hogy magánéleti problémáik vannak edzőférjével, de a január eleji Év Sportolója díjátadó után elkezdtek dolgozni a megoldáson, míg március végén már újra közös fotót tett ki Katinka "ketten a világ ellen" címmel.

Tegnap így írtunk a történtekről.


Objektum doboz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom