Sport

Ronaldo távozhat a Realtól

A portugál és a spanyol lapok szerint is egyre valószínűbb, hogy az ötszörös aranylabdás csatár elhagyja a madridiakat

Egyre sokasodnak a portugál, illetve spanyol sajtóhírek arról, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Real Madrid labdarúgócsapatát.

"Ronaldo távozik a Realtól" - közölte csütörtöki számának címlapján a portugál Record című napilap, hozzátéve, a döntés már visszavonhatatlan. A portugál sztár állítólag azért vált klubot, mert a spanyol egyesület nem kíván eleget tenni az anyagi követeléseinek, és nem méltányolja eléggé a teljesítményét.

A spanyol Marca saját forrásokra hivatkozva arról írt, hogy José Ángel Sánchez főigazgató néhány napja találkozott Jorge Méndesszel, Ronaldo ügynökével, és közölte vele, hogy a Real nem teljesíti a csatár új fizetési igényét.

A találgatások azután kezdődtek, hogy májusban a Liverpool ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntő után Ronaldo a tévékamerák előtt közölte, szép volt a Real Madridban játszani. A 33 éves futballista hozzátette, öt BL-címe és öt Aranylabdája van - ebből négyet-négyet a Real Madrid színeiben szerzett -, így tisztában van vele, hogy mit adott a spanyol klubnak.

A lapok találgatásai szerint a játékos - akinek 2021-ig szól a madridi szerződése - az olasz, a francia vagy az angol élvonalban folytatja pályafutását.