Sport

Rekordösszegért igazolhat Madridba Eden Hazard

B-tervként a Monacóból erősítene a Királyi Gárda

Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid nyáron mindenképpen szeretné szerződtetni a Chelsea labdarúgóját, Eden Hazard-t.  

A spanyol klubnál idén elnökválasztásra kerül sor, és bár a jelenlegi vezér, Florentino Pérez a legesélyesebb a posztra, az egykori galaktikus csapatot felépítő „presidente” egy nagy sztár szerződtetésével biztosítaná be helyzetét. Az első számú kiszemelt a Chelsea klasszisa, Eden Hazard lehet, érte akár 100 millió fontot sem sajnálna Pérez, ezzel megdőlne a tavaly nyáron, Pogba klubváltása révén felállított transzferrekord.

Morata és James is Londonba kerülhet 

Az Independent úgy tudja, az angolok mestere, Antonio Conte szívesen látná együttesében a blancók csatárát, Álvaro Moratát, ami kapóra jöhet a Királyi Gárdának, hiszen azzal, hogy bevonják az üzletbe a támadó játékjogát, csökkenhetne a meglehetősen magas vételár. Ugyanebben a szellemben költözhet Londonba a hispán fővárosból a kolumbiai középpályás, James Rodríguez is.

Bernardo Silva és Mbappe lehet a B-terv 

Abban az esetben, ha mégsem sikerülne a megegyezés a Chelsea-vel, Pérez Monaco felé venné az irányt pénzes bőröndjével. A hercegségből a The Guardian szerint a középpályán bevethető portugál Bernardo Silva öltheti fel a Madrid hófehér mezét, az Independent pedig azt írja, az új Henryként emlegetett francia szupertini, Kylian Mbappe folytathatja a spanyol gigásznál.