Sport

Pár ezer jegy maradt a magyar-horvátra

Március 26-án a Groupama Arénában játszik barátságos meccset a két EB résztvevő

Kevesebb mint háromezer jegy maradt a jövő hét szombati Magyarország-Horvátország barátságos labdarúgó-mérkőzésre a magyar szövetség (MLSZ) pénteki tájékoztatása szerint.

"Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott első idei nemzetközi mérkőzése iránt jelentős a szurkolói érdeklődés, ezt jelzi, hogy bő egy héttel a találkozó előtt már csak mintegy 2600 jegy maradt a piacon" - olvasható az MLSZ honlapján, ahol jelzik, ha az eddigiekhez hasonló ütemben fogynak a belépők, akkor teltházas lehet az összecsapás.

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.
Szurkolói kártya nélkül két fővárosi helyszínen, a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma Csarnokban található irodájában, illetve a klubokkal történt egyeztetéseket követően három vidéki helyszínen - a ZTE FC, a DVTK és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein - lehet jegyet váltani. Aki így vásárol, az csak saját maga számára tud belépőt venni.

A mérkőzésre szóló jegyek négy árkategóriában (2500, 3500, 5000, 8000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba két árkategóriában, 15 ezer és 25 ezer forintért lehet jegyekhez jutni.
Külföldi állampolgárok - a horvát állampolgárok kivételével, akik a horvát szövetségénél juthatnak belépőhöz - utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

A két egyaránt Eb-résztvevő válogatott meccse jövő hét szombaton 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.