Sport

Még mindenki az elődöntőben reménykedik

Labdarúgás

Még mind a négy csapat reménykedhet a Bajnok Ligája keddi negyeddöntője után. „Nagyon elégedett vagyok, hogy újra megízlelhettük a győzelmet, már alig várom a visszavágót – nyilatkozta Luis Enrique, a Barcelona edzője, miután csapata 2–1-re nyert az Atlético Madrid ellen.

Diego Simeone, az Atlético edzője szerint csapata az első harminc percben nagyszerűen futballozott, a második félidőre azonban a Barcelona feljavult, jól járatta a labdát, és beszorította együttesét a kapuja elé. Arról, hogy a 36. percben kiállított gólszerző Torres mellett esetleg a Barcában két gólt szerző  Luis Suárez is megérdemelte volna a kiállítást, nem bocsátkozott részletes fejtegetésbe.

A Bayern München sorozatban tizenegyedik Bajnokok Ligája-meccsét nyerte meg saját közönsége előtt, s a Benfica elleni 1-0 után bizakodva várja a jövő heti visszavágót, de így vannak ezzel a portugálok is.


BL, negyeddöntők: Bayern München–Benfica 1–0, gólszerző: Vidal (2.), Barcelona-Atlético Madrid 2–1, gólszerző: Suárez (63., 74.), illetve Torres (25.). Kiállítva: Torres (36.).