Sport

Férfikönnyek

Korner

Volt egy pillanat az egyébként őrülten küzdelmes, látványos – és nem utolsósorban győztes – Telekom Veszprém–Barcelona férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportmeccsen a hétvégén, amely meghatott.

Ott sűrűsödött benne minden elmondható és elmondhatatlan a tíz éve, gyilkosság áldozataként elhunyt volt csapattárs Marian Cozmáról. Még dübörgött a lelátó, extázisban ünnepeltek a veszprémi játékosok, David Davis vezetőedző örömében szokatlan módon csókot dobott a közönségnek. Aztán megszólalt a hangosan bemondó, és közölte, következik az első Cozma-díj átadás. Elcsendesedett a Veszprémi Aréna. És bemondták: a díjazott Nagy László. Vastaps. A csapatkapitány köszönte, a magasba emelte az átvett egyedi trófeát, majd visszasétált a társaihoz, körbenézett, és amúgy egyszerűen elsírta magát. Nem szégyellte. Odavolt.
És a közönség is: a csarnokban ötezer torokból spontán tört föl a magyar Himnusz.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom