Sport

Csoknyai a vigaszágon folytatja

Ungvári Attila kiesett a legjobb 16 között

Csoknyai László kikapott a negyeddöntőben, így a vigaszágon folytatja szereplését, a szintén 81 kilogrammos Ungvári Attila viszont kiesett a budapesti cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.

csoknyai 3
A 29 éves Csoknyai a bronzéremig tartó vigaszágra került, ahol első ellenfele a délutáni programban az üzbég Davlat Bobonov lesz.

Az Eb-bronzérmes Ungvári a Grand Prix-versenyen háromszor dobogós Matteo Marconcinivel találkozott a 16 között. Az olasz ellenfél másfél perc elteltével egy cseles földre vitelre vazaarit kapott, majd az utolsó percben ismét lecsavarta a szintén 28 éves Ungvárit, így ő került a negyeddöntőbe.

"Sajnálom, hogy csak eddig jutottam, éremért jöttem, és nem volt rossz a sorsolásom" - mondta Ungvári. "Furcsa módon a harmadik meccsen mozogtam a legjobban, az olasz ránehezedett a lábamra, azért nem tudtam kifordulni az első vazaariból" - mondta, hozzátéve, a hajrában már mindent egy lapra feltéve ment előre, így a második vazaarinak ebből a szempontból nem volt jelentősége.

A délutáni program 16 órakor kezdődik a Papp László Budapest Sportarénában.