Sport

A jövőben egyértelmű lehet, mi is a kezezés a futballban

Több lehetséges módosítás is pozitív fogadtatásra talált a labdarúgás szabályalkotó testülete tagjainak körében

Több lehetséges módosítás is pozitív fogadtatásra talált a labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) tagjainak körében, s ezeket támogatják is.

A szervezet közölte: többek között a kezezésre vonatkozó szabályt szeretné továbbfejleszteni, amely által a jövőben egyértelművé válna, "mi is az a kezezés". Az ezzel kapcsolatos előterjesztés a november 22-i, glasgow-i ülésen kerül terítékre.

Itt összegzik majd a tapasztalatokat más szabályok teszteléséről is, mint például a klubvezetőknek, -alkalmazottaknak adható sárga, illetve piros lapokat, illetve azt, hogy a lecserélt játékos bárhol - a lehető legközelebbi helyen - elhagyhassa a pályát, ne csak a kispadoknál.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom