Sport

Újabb emblematikus vízitelep újult meg

Kajak-kenu

Ünnepélyes keretek között átadták a kajak-kenu első magyar olimpiai bajnokairól elnevezett Tímár utcai Urányi-Fábián vízitelep felújított részét.

A bruttó 180 millió forintos, tíz hónapig tartó beruházás keretében a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ ) vagyonkezelésében működő vízitelep új épületrésszel gazdagodott. A forrásokat az UTE és az MKKSZ közösen teremtette elő. Új emeletet építettek a tanmedence és a konditerem épületének tetejére, ahol egy tornatermet, valamint egy komplett női szárnyat alakítottak ki öltözőkkel és szociális helyiségekkel. Az ünnepség végén Szabó Tünde államtitkár Kozák Danutával, az UTE ötszörös olimpiai bajnok kajakosával, Bús Balázs, Óbuda polgármestere Fábiánné Rozsnyói Katalin mesteredzővel, Tahon Róbert újpesti jegyző, pedig az 1992-es olimpia két bajnokával, Dónusz Évával és Mészáros Erikával közösen ültetett el egy-egy fát.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom