Sport

A spanyol rendőrség hálás a Vuelta tévéstábjának

Lebukás a spanyol országútin

Javában zajlik a Vuelta, a spanyol országúti kerékpáros körverseny, amelynek eseményeit a sportág szerelmesei a helyszínen az útvonal mentén vagy a televízión keresztül követik, de mindeközben a spanyol rendőrség nem volt rest, és a nagy mennyiségben közvetített felső kameraállások, helikopterek felvételeit szakmai szemmel is megnézte.

És láss csodát, a szeptember 4-i légi felvételek két tetőkerten gondozott cannabisültetvényt mutattak Barcelonához közel, a kerékpárosok útvonala mentén a 8. etapban. Bár a marihuána fogyasztása nem bűncselekmény Spanyolországban, de a talált tekintélyes mennyiség illegális kereskedésre utal. A nyomozók köszönték szépen a körverseny szervezőinek a baráti felderítést. Ami pedig a sportot illeti, immár a 18. szakasznál tart a mezőny, az összetettben az élen az etapon 15 mp-ces hátránnyal második szlovén Primož Roglič egyre növeli előnyét, miközben a világbajnok Alejandro Valverde visszavette a második helyet a kolumbiai Nairo Quintanától. A leggyorsabban Sergio Higuita tekerte le a 177,5 km-es távot. A verseny a vasárnapi madridi befutóval zárul.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom