Kultúra

Újabb vidéki klubokat indít a Fonó

A folk közönség fiatalodik, egyre nagyobb szükség van országosan a Fonó Klubokra - írja sajtóanyagában a Fonó Budai zeneház

Az októberben indult Fonó Klub Szeged nagy sikerére alapozva a Fonó további vidéki klubokat indít el - a Fonó Klub Jászberényt és a Fonó Klub Villányt -, amelyeknek célja, hogy a hazai népzene színe-java megmutathassa megát, a közönség pedig olyan táncházakban szórakozhasson és sajátíthassa el a táncokat, ahol a legjobb táncházi zenekarok húzzák a talpalávalót és kiváló tánctanárok oktatnak. 

Objektum doboz
A Fonó azt írja sajtóanyagában, hogy tapasztalatuk szerint a folk közönség fiatalodik és egyre nagyobb szükség van országosan a Fonó Klubokra.

A jászberényi klubban április 29-én nyitották meg a kapuikat és havonta egy estét szerveznek, májusban pedig már Villányban is várják a közönséget a nyári eseményekre.

Ezt követően további városokkal bővül majd a hálózat a 2017/2018-as évadban. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom