Kultúra

Sziget: London Grammar helyett Clean Bandit

A változás az A38 színpadát érinti

A Sziget szervezői alig néhány nappal a kapunyitás előtt műsorváltozást jelentettek be. Ugyanis a London Grammar több nyári fellépését lemondta, így, sajnos a szigetest is. A zenekar ügynöksége azonban rögtön ajánlott egy másik csapatot, így az A38 színpadán született hiátus azonnal betöltődik: a soundos siker után a Clean Bandit ezúttal “kibővített” zenekari formációban jön a Szigetre.

Van egy rossz és egy jó hírünk. A rossz, hogy a London Grammar lemondta a szigetes koncertjét. Mi több, nem csak a szigetest, hanem több más koncertet is. “Nagyon sajnáljuk, hogy le kellett mondanunk a szigetes koncertünket” – írta levelében a London Grammar. Az együttes magyarázatképpen hozzátette, hogy az elmúlt másfél év sűrű koncertsorozata miatt az énekesnő, Hannah hangszalagjai kifáradtak, emiatt kénytelenek voltunk lemondani több fellépésüket.

Sziget
a deep house világához közel álló, finom hangolású elektronikája és a klasszikus vonós, illetve fúvós hangszerek keltette varázslat egyedülálló fúziója pótolja majd a London Grammar hagyta űrt az A38 színpadán.