Kultúra

Szamárfülfesztivál a Zsolnay-negyedben

Családi program

Az önfeledt játék és a közös élmények varázsbirodalmává változik a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed a Szamárfül Családi Fesztiválon, augusztus 18. és 20. között.

A szervezők közlése szerint a mára igen népszerűvé vált, hatodik alkalommal megrendezett fesztiválon több mint száz program várja a gyerekeket, köztük Palya Bea és a Kolompos együttes koncertje. Megnyílik az országban a legnagyobb játékparkot felvonultató informatikai, játéktörténeti kiállítás, a JáTECHtér is. A fellépők között lesz Bognár Szilvi és zenekara, az Apacuka együttes, a Diafilmsarokban ismét Bogárdi Aliz mond mesét, a szervezők pedig kiemelt figyelmet fordítanak a játékos ismeretterjesztésre és a kreativitás fejlesztésére is. Előadást tart a Bóbita Bábszínház, és ott lesz például a szombathelyi Mesebolt Bábszínház, a budapesti Gólem Színház, valamint a debreceni Ort-Iki Bábszínház is. A Tintaló Társulás Circus Mechanicus című rendhagyó cirkuszát is megtekinthetik a látogatók, és tartanak vetélkedőket, workshopokat, kézműves foglalkozásokat is, illetve megismerhetők lesznek a kreatív újrahasznosítás módjai és az úgynevezett slow design elvei is.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom