Kultúra

Súlyosan beteg gyermekeknek gyűjt a Budapest Park

A Csodalámpa közhasznú alapítvánnyal közösen segítik a gyermekek gyógyulását

A Budapest Park és a Csodalámpa közhasznú alapítvány, közösen gyűjtés rendeznek, hogy segítsék, a súlyosan beteg gyermekek gyógyulását és egy kívánságának teljesítését.

 A Park minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkertté. Érdekes, izgalmas és interaktív gyerekprogramokkal, előadásokkal várják a vidámságra vágyó kisgyermekes családokat.

A Pöttömkert ráadásul a koncertek, programok mellett különös figyelmet fordít a civil szervezetek jelenlétére is. Így a legközelebb augusztus 5-re szervezett gyerekprogramon kiemelt szerephez jut a Csodalámpa Alapítvány, amely 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyermekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy egy-egy gyermekálom megvalósulásával örömet és kitartást adjanak a kicsiknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány az elmúlt másfél évtizedben több mint 3415 kívánságot teljesített – épp itt az ideje a következőnek!

Csodalámpa alapítvány
A Csodalámpa közhasznú alapítvány, célja évente 260-280 életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának teljesítése.

Örömet, boldogságot adunk országos kívánságteljesítő hálózatunk és támogatóink segítségével és ezzel segítjük a gyógyító munkát is és a rehabilitációt, hiszen: megtörjük a hosszú kezelések keserű rutinját, gyerekben, szülőben, ismét kitágítjuk a betegszobára beszűkült világot, reményt adunk a "képtelen, lehetetlen" kívánság megvalósulásának élményével - olvasható a csodalámpa honlapján. 

A Csodalámpa számlaszáma: 10918001-00000015-99050010, UNICREDITBANK - utaláskor a közlemény mezőbe írd be: "Budapest Park" - így tudni fogják, hogy mennyit hozott össze a Park szuper közössége adományként!