Kultúra

Súlyos balesete miatt kezelték Alain Delont

A francia világsztár másodszor került kórházba néhány hónapon belül

Súlyos balesetet szenvedett néhány hete Alain Delon. A 83 éves francia világsztár Észak-Franciaországban, Douchy-i birtokán esett le egy lépcsőről. A balesetet nagy titokban tartották, az esetről a német Bild számolt be először. Most azért került előtérbe a baleset, mert a világsztárt a közösségi médián rajongói már egészségesen látták.

A kép állítólag a francia köztársasági elnök hivatalos rezidenciáról kilépve készült róla. Alain Delont a francia Köztársasági elnök, Emmanuel Macron látta vendégül egy díszvacsorán az Elysée-palotában a napokban, melynek másik vendége a kínai elnök, Hszi Csin-ping volt.

 delon

A fotónak sok rajongója örült, hiszen utolsó hírük az volt róla, hogy súlyos állapotban kórházban fekszik. A Facebookra került fotó mellett kommentelők azt ünneplik, hogy Delon korát meghazudtoló egyenes tartással látható. Nyoma sincs a balesetnek, mely miatt le kellett mondania a drezdai operabált.

„A bál előtt történt a balesete, így sajnos, az utolsó pillanatban le kellett mondanunk a részvételét. Sokáig súlyos állapotban feküdt a kórházban” - tudatta a Bilddel Hans-Joachim Frey, a drezdai operaház művészeti igazgatója.

Most derült ki az is, hogy a 83 éves művész tavaly is kórházban feküdt. Egy operáción esett át, de hogy mi történt vele pontosan, azt nem tudni. A világsztár nagy titokban tart minden egészségével kapcsolatos információt.