Kultúra

Olykor-olykor az artisták is félnek

Hamarosan látható lesz a hazai mozikban az első magyar cirkuszfilm

Február 2-ától látható a hazai mozikban a különleges műfajú, a valóság és a fikció határán egyensúlyozó Mi ez a cirkusz? című mozifilm, amely bepillantást nyújt hat fiatal artista és a világhírnév küszöbén álló magyar újcirkuszi társulatuk, a Recirquel életébe és egy előadás születésébe.

cirkuszfilm 20170116
Fikciós és játékfilmes elemek keverednek a valósággal (Fotó: Takacs Attila)

A több mint három éven át készült egész estés film sajátos nézőpontból mutatja be a produkciók hőseit, ahogy sosem láthatjuk őket. Az artisták félelmeit és vágyait rendhagyó helyszíneken, ipari kikötőben, romkocsmában, gyárnegyedben vagy éppen egy százéves ház tetején forgatott, játékfilmes fikciós jelenetekben dolgozták fel a film alkotói. A film díszbemutatója január 18-án este lesz a Puskin moziban.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom