Kultúra

Nosztalgikus magyar darabok jövőre az egri színházban

Új bérletekkel várja a társulat a fiatal házasokat és a diákokat

Hat nagyszínpadi bemutatóval nosztalgikus magyar évadra készül az egri Gárdonyi Géza Színház, ahol három-három stúdiószínpadi premiert és új gyermekelőadást is láthat majd a közönség - mondta el a teátrum igazgatója a 2018-2019-es műsortervet beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón.

Blaskó Balázs úgy fogalmazott: a következő évad nagyon sok meglepetést és élményt tartogat a nézők, valamint szép feladatot a teátrum munkatársai számára. 

Kiemelte: ősztől a színház bérletei megújulnak, kiegészülnek. Eger önkormányzatának döntése nyomán egy új, kedvezményes bérletkonstrukciót is bevezetnek 40 év alatti helybeli házaspárok és 19-29 év közötti egri vagy a városban tanuló fiatalok számára - tette hozzá. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom