Kultúra

Nagykoncertet adnak a Virtuózok az Arénában

Komolyzene könnyed ruhában

Szeptember 7-én a nagy sikerű televíziós komolyzenei tehetségkutató, a Virtuózok győztesei és emlékezetes résztvevői nagykoncerten lépnek majd fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A szervezők lapunkhoz is eljuttatott közleménye szerint Boros Misi és Bogányi Gergely szimbolikus kettősével kezdődik majd az est, amelyen felidézik a műsor négy évadának történetét. A koncert a komolyzene könnyed, minden korosztály számára szórakoztató arcát mutatja majd be, hiszen a népszerű dallamok és virtuóz futamok a gyerekek számára is közel hozzák a klasszikus műveket. A közönség itt hallhatja majd először élőben az idei nyerteseket, Beke Márkot, Balázs-Piri Somát, és a magyar operaáriákkal az egész országot meghódító vietnami énekest, Ninh Duc Hoang Longot.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom