Kultúra

Ismét megtartják az indiai mozihetet a Puskinban

Nem csak Bollywood

Október 4-től 10-ig a budapesti Puskin Moziban lesz az ötödik alkalommal megrendezendő Indiai Filmfesztivál, amelyen az ország hét legfrissebb produkcióját mutatják be több műfajban és néhány díjnyertes alkotó személyes jelenlétével.

A távirati iroda tudósítása szerint Rahul Chhabra, India budapesti nagykövete tegnap elmondta, a bollywoodi filmek mellett regionális filmek is készülnek az országban, ebből is szemléznek az idén. Captain Rahul Bali, a filmfesztivál kurátora hangsúlyozta: az esemény célja, hogy szeretnék felhívni a figyelmet az indiai filmgyártás sokszínűségére is. Répás Ágnes a Budapest Film képviseletében arról szólt a beharangozó sajtótájékoztatón, hogy az elmúlt öt évben telt házas vetítésekkel zajlott a szemle.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom