Kultúra

Díszvendégként tündökölt George Clooney felesége Károly herceg gálavacsoráján

A brit trónörökös régóta jó barátságban van a Clooney házaspárral

Hollywood „királyait”, köztük George Clooney-t látta vendégül a Buckingham Palotában kedd este Károly herceg. A brit korona várományosáról eddig is lehetett tudni, hogy szereti a szép nők társaságát, és szívesen tölt időt a társaságukban. Most azonban, úgy hírlik, feltűnően sokat viccelődött, beszélgetett a hollywoodi sztár feleségével.

II.Erzsébet királynő legidősebb fia alapítványának gálavacsorájára hívta meg a hírességeket. Közülük azonban kitűnt szépségével George Clooney felesége, aki férjével az esemény díszvendége volt. Amal egy feltűnően elegáns, törtfehér estélyit viselt, vállán átdobott stólával. Brit lapok szerint nem csupán Károly herceget nyűgözte le az ügyvédnő megjelenésével.

Olyan sztárok vettek részt az eseményen, mint a Pearl Harbor – Égi háború sztárja, Josh Hartnett, vagy az Oscar-díjra jelölt brit Benedict Cumberbatch, aki szinte az összes udvari rendezvényre hivatalos.

Objektum doboz

 

George Clooney emberjogi ügyvéd feleségével, Amal Clooney-val érkezett, Josh Hartnettet pedig hitvese, a színésznő Tamsin Egerton kísérte el a rendezvényre.

Chiwetel Ejiofor és a walesi születésű Luke Evans is részt vett a herceg alapítványának gáláján.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom