Kultúra

Beavató előadással készül a Pannon Filharmonikusok

Koncert mindenkinek

Egy koncerttel és két külön korosztálynak szóló beavató programmal várja a közönséget a Pannon Filharmonikusok szombaton a pécsi Kodály Központban.

 Az együttes közleménye szerint a rövid, harmincperces hangversenyen Vass András vezényel, a téma a tánc lesz, így Kodály Zoltán Galántai táncok című műve mellett elhangzik egy-egy részlet Kókai Verbunkos szvitjéből, Weiner Leó I. Divertimentójából, illetve hallható lesz Bartók Bélától a Román népi táncok és Dvorák VIII. szláv tánca is. A koncert előtt a tizennégy-tizennyolc éves korosztálynak, utána pedig a felnőtteknek tartott egy-egy rövid, de tartalmas beavató előadás várja az érdeklődőket Bősze Ádám vezetésével. A tájékoztatás szerint a fiataloknak szóló #NoBabel és a koncert ingyenes, az ugyanazzal a hangversennyel kezdődő, felnőtteknek szóló Utózönge programon való részvétel azonban jegyköteles.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom