Kultúra

Apás színházi program indul

A kultúra mindennapivá tétele

Az apák szerepvállalását ösztönzi, az „apás” színházba járást népszerűsíti a Kultúrát Apától Program, amelynek tegnapi bemutatásán Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár, valamint Fekete Péter kulturális államtitkár a távirati iroda szerint hangsúlyozta, hogy egyaránt fontosak az apához kötődő emlékek és a kultúra könnyű elérhetősége.

Bedő Imre, a kezdeményező Férfiak Klubja alapítója közölte: már csatlakozott például a Nemzeti Színház, a Magyar Állami Operaház, a Fórum Színház, a Kolozsvári Magyar Opera, a soproni, békéscsabai és veszprémi teátrum, de várják továbbiak jelentkezését. Ókovács Szilveszter operaházi főigazgató és Németh Kristóf, a Fórum Színház vezetője kérdésre elmondták: nincsenek kizárva az anyák, hiszen az „apajegyek” mellett mások is vehetnek belépőt.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom