Kultúra

Dupla szilveszteri koncertet ad Presser Gábor és az Amadinda együttes

Klasszikus és könnyedebb dallamok

Mind itt vagyunk! címmel ad közös, ismét dupla szilveszteri koncertet az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor (képünkön).

Dupla szilveszteri koncertet ad Presser Gábor és az Amadinda együttes
Presser Gábor
Fotó: MH

A Zeneakadémia nagytermében az est vendége Karácsony János és Födő Sándor lesz. Rácz Zoltán, az Amadinda vezetője az MTI-nek elmondta: „Harminc éve annak, hogy először eljátszottuk Presser Gábor Drum Street Blues című szerzeményét. A Zeneakadémián léptünk együtt színpadra, ebből nőtt ki a közös szilveszteri fellépéssorozat. Ez a dal is elhangzik idén.” Rácz Zoltán kitért arra, hogy a koncert első részében klasszikus műveket játszanak, éjfél után tisztelegnek a bécsi újévi koncert előtt, és egy Strauss-polka következik, majd érkezik Gábor és a vendég, következnek a könnyedebb darabok, az LGT-dalok. A második rész idén azon számok köré épül, amelyeket Presserrel és Karácsonnyal együtt már korábban is játszott az együttes. A nagy érdeklődés miatt a műsor december 31-én 19 órától, majd 22 óra 45 perctől is hallható lesz.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom