Kultúra

Bemutatták Łukasz Kobeszko új könyvét

Változások Lengyelországban

A Századvég Kiadó gondozásában megjelent Łukasz Kobeszko (képünkön) lengyel filozófus és újságíró A Jó változás Lengyelországban 2015–2019 című kötete, amelyet tegnap este mutattak be a Centrál Kávéházban.

Bemutatták Łukasz Kobeszko új könyvét
Łukasz Kobeszko
Fotó: MH

Az eseményen köszöntőt mondott Orbán Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára és Maciej Szymanowski, a Wacław Felczak Lengyel–Magyar Együttműködési Intézet igazgatója. A könyvet G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke méltatta. A lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint a kötet a Lengyelországban 2015 és 2019 között lezajló változásokat mutatja be. A szerző érdeklődési területe a kortárs politikai filozófia, az egyház, a nemzetközi kérdések (különös tekintettel Közép- és Kelet-Európára, a Balkánra és a harmadik világ országaira), valamint az etnográfia és a kultúra.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom