Kultúra

Veszprémi premierek

Musicaltől a mesejátékokig

A veszprémi Pannon Várszínház hét bemutatót tart a 2019/2020-as évadban, a kínálatban két gyermekdarab is szerepel – közölte a teátrum igazgatója a távirati irodával.

Vándorfi László elmondta, elsőként a Hair című musicaljét láthatja a közönség. Ezt követi Szörényi Levente–Bródy János–Sarkadi Imre–Ivánka Csaba Kőműves Kelemen című rockballadájának premierje. Joe Landry Az élet csodaszép című élő rádiójátékának bemutatója után William Shakespeare Hamlet című tragédiáját láthatja a közönség, majd Molnár Ferenc Doktor Úr című vígjátékát mutatja be a társulat. A gyermekekhez szól Keresztesi László Kalózkaland, valamint Vándorfi László és Süle Zsolt A szép, a szende és a szeleburdi című zenés mesejátéka.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom