Kultúra

Kézműves és gasztronómiai vásár nyílt Budapesten

Tavaszi Fesztivál

Április 28-ig új helyszíneken várja a látogatókat a Budapesti Tavaszi Vásár és Hagyományőrző Kulturális Fesztivál, a Vörösmarty tér felújítása miatt a Vigadó téren és a Dunakorzón, a Fővám téren, a Deák téren, valamint a Városháza parkban.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ tegnapi közleménye szerint az eddig megszokott minőségű kézműves termékekkel és gazdag gasztronómiai kínálattal, igazi vásári hangulattal fogadják a magyar és külföldi látogatókat. A tájékoztató szerint az idén még szélesebb kulturális kínálattal készülnek a szervezők, húsvétkor az ünnephez kapcsolódó programokkal. A Duna korzón felállított színpadon különböző koncertek, iparművészeti bemutatók, népzenei és néptáncműsorok lesznek, emellett kiemelt szerep jut a fővárosi művészeti iskolák ifjú tehetségeinek is. A gyerekeket a Városháza parkban kézműves játszóház is várja.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom