Külföld

Sal­vini: Igazi gyilkosok azok, akik meghívják a migránsokat

„Küldök Önnek akár 20 migránst is és majd gondoskodjon róluk ebéddel, uzsonnával és vacsorával” +VIDEÓ

Egy nyílt fórumon gyilkosnak nevezte Matteo Salvinit egy baloldali aktivista. Az olasz belügyminiszter azonnal reagált -írja a Ripost.

Matteo Salvini az Adriai-tenger partján, a Pescaratól északra lévő Giulianován tartott fórumot - írja a Ripost a Voice of Europe-ra hivatkozva. Beszéde közben egy baloldali aktivista azt kiáltotta neki, hogy szemét gyilkos.

Salvini azonnal reagált: Tapsot kérek annak az úrnak, aki most nyert 10 migránst! Ha megadja a keresztnevét, a családi nevét és a bankszámlaszámát, küldök önnek akár 20 migránst is, és majd gondoskodjon róluk ebéddel, uzsonnával és vacsorával!

Az olasz belügyminiszter így folytatta a válaszát: Az igazi gyilkosok azok, akik meghívják a migránsokat, támogatják az embercsempészeket, a Földközi-tengerből pedig nyílt színi temetőt csinálnak.

Objektum doboz

Matteo Salvini néhány napja jelentette be, hogy első lépésben 2700 migránst küld vissza Bangladesbe, Pakisztánba, Nigériába és Elefántcsontpartra.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom