Külföld

Meghalt a hétéves kisfiú, akit napokig kerestek a barcelonai terrortámadás után

Julian Camden a tizenhárom halálos áldozat egyike

Meghalt a csütörtöki barcelonai gázolásos merényletben az a hétéves brit-ausztrál kisfiú, akit keresett a családja, és akit eltűntnek hittek az ausztrál, a brit és a Fülöp-szigeteki hatóságok.

kisfiú bcn
Malcolm Turnbull ausztrál kormányfő szombati sydneyi sajtótájékoztatóján közölte, hogy a két nappal korábbi barcelonai merényletben nyoma veszett a hétéves kisfiúnak. Ezzel nagyjából egy időben a Fülöp-szigeteki kormány is ilyen bejelentést tett, tájékoztatva a nyilvánosságot arról az eltűnt kisfiú egy a merényletben súlyosan megsérült 43 éves Fülöp-szigeteki nő gyermeke. Az asszony három-négy éve élt Ausztráliában, és egy Fülöp-szigeteki unokatestvére esküvőjére utazott Barcelonába. A merénylet idején a kisfiút elsodorták az édesanyjától. A brit média ugyancsak szombaton adott hírt arról, hogy az eltűnt kisfiú ausztrál-brit kettős állampolgár, mert az apja brit. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom