Külföld

Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója

A bevándorláspárti politika veszélyeire hívja fel a figyelmet

Már Brüsszelben van a kisteherautó, amin a kormány azt üzeni a brüsszelieknek, Európában százak haltak meg terrortámadásokban.

Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban - írja és mutatja Magyarország Kormánya Facebook oldala. 

 

 

Objektum doboz

Kölcsönkenyér visszajár, mondhatjuk, Verhofstadt ugyanis Magyarországon furikáztatta plakátját, melyen Orbán Viktornak szólt be. 

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték – kommentálta nemrég a kisteherautós üzenetet Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

ă0 ć

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom