Külföld

Félresikerült sajtóreggeli

A Quantas ausztrál légitársaság igazgatójába pitével fojtották bele a szót

Alan Joyce, a Quantas igazgatója sajtótájékoztatót tartott Perthben, amikor egy férfi odasétált hozzá, és egy tortát nyomott az arcába. Az elkövető indítékai egyelőre ismeretlenek, az üzletember higgadtan fogadta a sajátságos tiltakozó akciót.

A helyszínen tartózkodó újságírók beszámolója szerint az egész szituáció meglehetősen bizarr volt, a hatvan és hetven év közötti elkövető szép lassan elsétált az igazgató háta mögött, majd belenyomott egy tortát a képébe. Joyce nem vesztette el a nyugalmát: miután döbbenten felkiáltott, hogy „hát ez meg mi a fene volt?!”, folytatta az előadását. Közölte, hogy ha az ember egy légitársaságot vezet, már semmi nem tudja meglepni, és azt kérte a hallgatóságtól, hogy ha valaki még esetleg hasonló akcióra készülne, inkább legyenek rajta túl minél előbb. A tortás tiltakozót az ausztrál hatóságok kihallgatják.  

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom