Külföld

Kijev megyében új korlátozásokat vezettek be a szórakozóhelyek működésére és a rendezvényekre

A kijárási tilalom 00.00-tól 5.00 óráig tart

Kijev megyében további korlátozásokat vezetnek be a szórakozóhelyek működésére és a szórakoztató rendezvények idejére, ezentúl legkésőbb 21.00 órakor ezeknek be kell zárniuk és be kell befejeződniük – közölte pénteken Ruszlan Kravcsenko, a Kijev Megyei Katonai Adminisztráció vezetője a Facebook-oldalán, számolt be az rbc.ua hírportál.

Kijev megyében új korlátozásokat vezettek be a szórakozóhelyek működésére és a rendezvényekre
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Mint Kravcsenko elmondta, a korlátozások a hadiállapot lejártáig maradnak érvényben. Ezenkívül jelezte, hogy a korlátozások betartását a megyében a hatóságok a rendőrség bevonásával rendszeresen fogja ellenőrizni – írta meg a karpatalja.info.

A megyei katonai adminisztráció vezetője ezenkívül felhívta a megye szórakoztató intézményei tulajdonosainak és látogatóinak a figyelmét arra, hogy a kijárási tilalom 00.00-tól 5.00 óráig tart. Ebben az időszakban kivétel nélkül minden szórakoztató intézménynek – bároknak, éttermeknek, külvárosi komplexumoknak, kluboknak, bevásárlóközpontoknak – be kell szüntetniük a munkájukat. „A törvény a kijárási tilalom megsértéséért felelősségre vonást ír elő” – hangsúlyozta Ruszlan Kravcsenko.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom