Külföld

Újabb szakmai konferencia Budapesten

Terrorizmus 3.0 – aktuális biztonsági kihívások és kilátások címmel kétnapos konferenciát tart csütörtöktől a Migrációkutató Intézet Budapesten.

Többek között arról is szó lesz, hogy noha az Iszlám Állam Irakban és Szíriában súlyos vereséget szenvedett, a dzsihadizmus elleni globális küzdelemnek nincs vége, a szervezet helyi szövetségesei a Közel-Kelettől és Közép-Ázsiától Afrikáig több régióban is ütőképesek, máshol pedig az al-Kaida erősödött meg újra. A konferencián felszólal a terrorizmus több neves külföldi szakértője, valamint kormányzati szereplők is, köztük Németh Gergely, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom