Krónika

Vádat emeltek Pásztor Anna zaklatója ellen

Két évet is kaphat

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség vádat emelt az ellen a negyvenéves férfi ellen, aki hónapokig Facebook-üzenetekben zaklatta és fenyegette Pásztor Anna énekesnőt.

 A férfi először tavaly novemberben vette fel a kapcsolatot az énekesnővel, február óta naponta többször zaklató üzeneteket küldött neki. Miután Pásztor Anna letiltotta közösségi oldaláról, hamis profilt hozott létre, s úgy folytatta mindezt. Júliusban azt írta, hogy viszonzatlan érzelmei miatt bosszút fog állni. Végül augusztusban meg is jelent az Anna and the Barbies zenekar koncertjén a Budapest Parkban, ahová egy kést is magával vitt. A biztonsági szolgálat azonban felismerte, értesítették a rendőröket, akik elfogták. A férfi jelenleg is letartóztatásban van, tettéért két évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom